Sic Bo Dragons (Wazdan) Game Review: 4-Dice Mega Win

Nyheter

2021-09-29

Sic Bo Dragons är en uppdaterad version av Sic Bo spel av Wazdan. Den innehåller delar av det ursprungliga spelet, som härstammar från det gamla Kina, och har lagt till nya aspekter som fyra tärningar istället för tre. Som ett resultat ger den senaste versionen ytterligare sex chanser att vinna. Dessutom har spelet lyckliga drakar. I likhet med kinesisk tro tilldelar drakarna spelaren en megavinstmultiplikator som uppgår till X1240 av deras insats.

Sic Bo Dragons (Wazdan) Game Review: 4-Dice Mega Win

Funktioner

Wazdan gjorde ett bra jobb när han satte ihop Sic Bo Dragons. Av den anledningen får varje spelare en spänning när spelet startas. Låt oss gå i detalj om var och en av de anmärkningsvärda funktionerna däri.

 1. Tema och grafik

Spelet har ett unikt orientaliskt tema på en mångfärgad bakgrund. Två majestätiska drakar står på båda sidor av bordet och representerar aspekter av tur, förmögenhet och stora priser. Gränssnittet innehåller iögonfallande grafik och lika tilltalande bakgrundseffekter.

 1. Ändra färgbord

Spelets gränssnitt finns i tre olika färger; grönt, rött och blått. Spelare kan växla mellan varje färg innan spelet startar för en personlig känsla i varje omgång.

 1. 3 hastighetslägen

Spelet tillåter användare att ställa in med vilken hastighet spelet ska köras. Enligt spelare som testat spelet är Ultra Speed -läget det mest spännande. Du kan ställa in spelet i det här läget med hjälp av gepardikonen på skärmen.

 1. Mobiloptimering

Sic Bo Dragons presterar bra på alla enheter, inklusive mobil. I detta avseende justeras bordstorleken efter skärmens orientering. Därför kan spelarna njuta av spelet med sina enheter hölls vertikalt såväl som horisontellt.

 1. Språk som stöds

När de gjorde spelet riktade sig utvecklarna till spelare över hela världen. Spelet stöder de mest talade språken, inklusive engelska, franska, italienska, spanska, ryska och kinesiska.

Bettingalternativ

Spelare använder fyra tärningar när de spelar Sic Bo Dragon. Som en ringverkan har spelet ytterligare vadslagningsalternativ. Totalt kan spelare placera någon av följande sex spel:

 • Dubbelinsats: spelare satsar på att två specifika nummer kommer att visas när de tre tärningarna stannar. Insatsen betalas ut i förhållandet 7: 1
 • Summa satsning: Du kan satsa på summan av de siffror du förväntar dig att visa på de tre tärningarna. Denna satsning betalar ut förhållandet 7: 1 åtminstone och 69: 1 som högst.
 • Små och stora insatser: Liten satsning vinner om summan av utfallet på de tre tärningarna är mindre än eller lika med 10. En stor insats vinner om summan av de tre tärningarna är över 10. Båda spelens utbetalning i förhållandet 2: 1
 • Par: Spelare vinner denna satsning om två tärningar visar samma antal och betalar förhållandet 13: 1
 • Three and Four-of-a-Kind: De tre i ett slag förutspår specifika siffror som visas på tre tärningar och betalar ut förhållandet 205: 1. Den fyra-of-a-kind-satsningen förutsäger specifika siffror som visas på alla fyra tärningarna och betalar ut förhållandet 1240: 1.
 • Gamble Bet - Gamble bet -funktionen tillåter vinnare att sätta tillbaka sina vinster för en dubbel utbetalning om de har tur. Du kan välja spelinsats eller avstå från det efter varje vinst.

Kom ihåg

Sic Bo Dragons från Wazdan är en kreativ nyinspelning av det traditionella spelet Sic Bo. De extra spelalternativen gör spelet mer spännande, och genom att höja satsningarna kan du öka insatserna. Prova spelet på alla onlinekasinon som samarbetar med Wazdan.

Topphemligheter om hur man vinner i Live Sic Bo
2021-12-08